zaterdag 2 februari 2019

Triest nieuws uit het team

Gisteren heeft ons het droevige nieuws bereikt dat ons teamlid Paul van Nistelrooij op 56-jarige leeftijd is overleden.

We hebben Paul leren kennen als een enthousiaste en kundige monteur die zijn collega’s met de neuzen dezelfde kant op kreeg. Onder zijn leiding hebben we in 2014 zelfs met drie trucks de eindstreep van de Dakar gehaald! Een hele klus om een team van 22 personen waarvan 13 in de assistentie in het gareel te houden. Hij wist iedereen te motiveren tijdens de Dakar rally’s en de Libya Rally waarbij hij aanwezig was, maar ook bij de bouw van de trucks in de werkplaats in Heesch.

In 2015 gaf hij aan meer tijd te willen besteden aan zijn liefde voor muziek en heeft hij een stapje terug gedaan. Toch is hij nog een keer met ons mee geweest. Naar Marokko dit keer. Een nieuw avontuur en iets minder ver weg.

Naast een kundige ‘collega’ was Paul ook vooral een fijne vent. Een toffe peer. ‘Unne mooie mens’. We hebben samen ongelooflijk veel gelachen. Het was Paul die in Lima (Peru) een heel winkelcentrum op zijn kop zette toen hij midden in dat winkelcentrum door een wildvreemde zijn hoofd kaal liet scheren. Iets met een weddenschap. We hoorden later wel dat hij vooraf Jos Wingens had gevraagd of zijn krullen wel terug zouden komen...

Vol trots vertelde hij over de prestaties van zijn dochters Kim en Anne. Over zijn vrouw Liesbeth voor wie hij ooit later naar Zuid-Amerika vloog omdat hij haar verjaardag niet wilde missen, over de paarden, over de Rommelpotten, zijn werk bij Slecoma en natuurlijk muziek maken.

De laatste dagen wilde hij graag thuis doorbrengen. Van zoveel mogelijk mensen afscheid nemen en daar is dan ook veel gehoor aan gegeven. Met een lach terugkijken naar de mooie avonturen die we met zijn allen hebben beleefd. 

Bedankt Paul!

We wensen Liesbeth, Kim, Anne en al Paul zijn dierbaren veel sterkte.

Terug naar het overzicht